30.3.21

Μανώλης Κοττάκης και Αρης Πορτοσάλτε εκστασιασμένοι...



...από τη Μόνικα...
Πρώτος ήταν ο Αρης που ανέβασε στο Twitter ύμνους για το κομμάτι: «Η Μόνικα έγραψε ένα υπέροχο τραγούδι, σε στοίχους του Στ.Ξενίδη, που υμνεί την Ελλάδα. Είναι εξαίσιο. Αλλά... επειδή αναφέρεται στην Πατρίδα μας, αναστατώνει τους αριστερούληδες. Απολαύστε το!».

Σήμερα λοιπόν ακολούθησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και ο Μανώλης Κοττάκης. Εγραψε ένα άρθρο υπέρ Μόνικας με τίτλο «Προσπαθούν να φιμώσουν κάθε γνήσια ελληνική φωνή» και μας λέει για τις... νέες ελληνικές φωνές που «ξεπετιούνται από εκεί που δεν τις περιμένεις και βγαίνουν μπροστά, αδιάφορες για το τι θα ακούσουν! Γιατί κάνουν αυτό που νιώθουν, αποφασισμένες να το πάνε μέχρι τέλους, όπως η Μόνικα».

Και λέει ο δημοσιογράφος, προς τους άγευστους συμβούλους του Μεγάρου Μαξίμου, να μην αγνοούν τα σημάδια: «Ενα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα με πολλές συνιστώσες γεννιέται.
Όπως λέει και το «Hellas 21» της Μόνικα, ‘‘Ελλάς, από του ματιού σου την άκρη, Ελλάς, συ μου χάρισες το δάκρυ. Πελάγη μες στα κύματα φαντάζουνε τα όνειρά τους. Μα, τόλμησαν και έδωσαν ζωή στη λευτεριά. Ελλάδα, Ελλάδα και τώρα και πάντα Ελλάδα’’».

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: