31.3.21

Το πρώτο γκολ Ζαγοράκη σε Αυγενάκη...


Κυριάκος Θωμαΐδης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτέθηκε στις εκλογές των αθλητικών ομοσπονδιών. Θα εκτεθεί και στο θέμα της παράτασης της θητείας των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. 

Ο... υφυπουργός Αθλητισμού είχε χαρακτηρίσει αυτή την Επιτροπή «παρωχημένη και προβληματική» ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων. Παρόλα αυτά, παρέτεινε δύο φορές τη θητεία της για να διατηρήσει τα ίδια πρόσωπα και τους ίδιους μηχανισμούς.

Εκείνους τους μηχανισμούς που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, η οποία δια του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη έτρεχε να φέρει τροπολογίες μέχρι που το CAS και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  αποδόμησαν το μύθευμα της πολυϊδιοκτησίας.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Αυγενάκης έβαλε σε περιπέτειες μια ολόκληρη κυβέρνηση. Η δεύτερη ήταν με τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, όπου πήρε φόρα και βρήκε τοίχο. Τώρα έρχεται η πλήρης αποκαθήλωση. Η ΕΕΑ θα αποτελέσει την πολιτική του ταφόπλακα.

Σχεδιάζει να διατηρήσει ένα θνησιγενές σχήμα και να νομοθετήσει το ακαταδίωκτο των μελών της ΕΕΑ. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που εξευτέλισαν τη χώρα διεθνώς, καθύβρισαν τακτικούς δικαστές και έδειξαν μία ιταμή συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους δύο ποδοσφαιρικών σωματείων, να έχουν ασυλία βουλευτή! Να μην μπορεί να τους πειράξει κανείς. Αυτό θέλει να νομοθετήσει ο κ. Αυγενάκης.

Ηδη η Super League 1 αντέδρασε. Αποφάσισε με πλειοψηφία (με την οποία συντάχθηκε και ο Παναθηναϊκός) ότι το νομοθέτημα Αυγενάκη δεν πρέπει να έρθει στη Βουλή. 

Περιμένουμε την ίδια ευαισθησία και από τη νέα ΕΠΟ. Θα είναι η πρώτη απόδειξη ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης άφησε την κομματική του ταυτότητα έξω από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει. 

Όχι μόνο απέναντι στην ποδοσφαιρική κοινωνία, αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό:  Ο κομματικός του ομοϊδεάτης Λευτέρης Αυγενάκης με περίσσιο θράσος δήλωσε προ πενθημέρου  ότι "ο Ζαγοράκης είχε μιλήσει σκληρά και υπερβολικά για την ΕΕΑ, το αναγνώρισε και δώσαμε τα χέρια"!...

sdna.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: