30.3.21

Πήγε για μαλλί και βγαίνει κουρεμένη...


...η ΝΔ στην υπόθεση Καλογρίτσα...

Να δημιουργήσει εντυπώσεις στηριζόμενη σε αντιφατικές μαρτυρίες ενός «επιχειρηματία που μέχρι και πριν «ανακαλύψουν» τα όσα «σοβαρά είχε να καταθέσει» οι ίδιοι χλεύαζαν, επιχείρησε η Νέα Δημοκρατία, αλλά όπως αποδείχθηκε στη Βουλή, έπεσε στο λάκκο που η ίδια έσκαψε. 

Η πλευρά της... κυβέρνησης δεν είχε απάντηση στα όσα είπε από το βήμα της Βουλής το πρωί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος μίλησε για «φάρσα και μαρτυρίες ότι δήθεν ο κ. Παππάς μεσολάβησε για να γνωριστεί με τους ιδιοκτήτες της CCC, την οικογένεια Χούρι. Αλλά ο κ. Τόμπρας, που ο ίδιος ο κ. Καλογρίτσας έχει καλέσει ως μάρτυρα, λέει ότι ήταν ο ίδιος που μεσολάβησε για να γνωριστεί ο κ. Καλογρίτσας με την οικογένεια Χούρι. 

Ο μάρτυρας που καλεί ο κ. Καλογρίτσας διαψεύδει τον κ. Καλογρίτσα». Ο Τζανακόπουλος μίλησε, επίσης, για γραμμάτια που οφείλει η κυβέρνηση στους καναλάρχες και ήρθε η ώρα να τα εξοφλήσει.

Κι αν κάποιος θεωρεί ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρχει αντικειμενική κρίση, άξια αναφοράς είναι και η στάση του ΚΚΕ. Αφού ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει «παρών», ο Νίκος Καραθανασόπουλος ισχυρίστηκε ότι στόχος της ΝΔ είναι να αλλάξει η ατζέντα και να στραφούν τα βλέμματα σε κάποιο άλλο θέμα εκτός από την πανδημία. 

Μήπως δεν είναι έτσι σήμερα που φλερτάρουμε με ρεκόρ κρουσμάτων;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: