8.3.21

Τα γνωστά σκονάκια της ΝΔ...


Τελικά ο «σφυγμός της Ν.Δ.» ασχολείται αποκλειστικά με τη διανομή ερωταπαντήσεων στους βουλευτές του κόμματος σε κάθε συγκυρία που η κυβέρνηση πρόδηλα καταπατά τους Νόμους και το Σύνταγμα κι επιβάλλει παντού ένα κράτος καταστολής και βίας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των... «non paper» ότι βασικός στόχος των απαντήσεων πρέπει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αδιανόητη υποτίμηση των εκλεγμένων βουλευτών της είναι ένα θέμα, το οποίο οφείλει να απασχολήσει τους ίδιους. Η πλήρης όμως εναρμόνιση με το αστυνομικό κράτος και τις όποιες ακόμα και έκνομες συμπεριφορές του είναι σοβαρό θέμα για τη δημοκρατία και τους πολίτες της χώρας. 

Το σημερινό σκονάκι για το χθεσινό όργιο βίας και αυθαιρεσίας στην Νέα Σμύρνη, ακόμα και την παράνομη ονομαστική αναφορά στον νεαρό που ξυλοκοπήθηκε, αφομοίωσε και έχει ήδη αναπαραγάγει αυτούσιο ο κ. Κυρανάκης προχωρώντας μάλιστα πολλά βήματα παραπέρα τον εμφυλιοπολεμικό ακροδεξιό λόγο.

Ιδου λοιπόν οι νέες «οδηγίες» για μιντιακή κατανάλωση που μοίρασε ο «σφυγμός». Τις επόμενες ώρες θα φανεί και ποιος είναι ο πιο καλός ο μαθητής στην τάξη!...


efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: