18.3.21

«Μπορεί να έχω κάνει και λάθος στο θέμα της βάπτισης»...


Μισό βήμα πίσω έκανε τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ζήτημα που παραβίασε προκλητικά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown για να γίνει νονός σε βάπτιση στον Ι.Ν. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα.

«Μπορεί και να έχω κάνει και... λάθος στο θέμα της βάπτισης αλλά δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για πλαστογράφηση του συγκεκριμένου εγγράφου» δήλωσε στα  Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Μετά το σάλο που ξέσπασε και την ειδική άδεια που παρουσίασε ως δικαιολογητικό της τέλεσης του μυστηρίου , ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε «το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση, είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε».

«Δεν λεω ότι τα κάνουμε όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το είχα αποφύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα αργότερα η Αριστοτελία Πελώνη κληθείσα να απαντήσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών εάν θεωρεί πως ο υπουργός ανάπτυξης πρέπει να ανακαλέσει εκείνη πρόσφερε την απόλυτη στήριξη της κυβέρνησης στον Άδωνι Γεωργιάδη...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: