19.3.21

Καθυστερεί η ενημέρωση για τα νέα μέτρα...


Μετά τις 18:00 -και σύμφωνα με πληροφορίες στις 19:00- θα πραγματοποιηθεί σήμερα η καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα. Η καθυστέρηση οφείλεται στη «μαραθώνια» συνεδρίαση της Επιτροπής των... Λοιμωξιολόγων που εισηγείται το άνοιγμα ορισμένων δραστηριοτήτων εν μέσω lockdown με στόχο μία σχετική «χαλάρωση». 

 Η ανακοίνωση των αποφάσεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά. Στην ενημέρωση θα παρουσιάσουν τα τελευταία στοιχεία για την πανδημία του κορονοϊού, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης. Σημειώνεται πως στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος. 


 Επίσης, παρών θα είναι και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν για το σύστημα Υγείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: