11.3.21

Γιατί «έπεσε» το προφίλ του Μητσοτάκη...



Χαμός έγινε χθες στο προφίλ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook, καθώς ενόσω το κλίμα παραμένει δηλητηριασμένο από τον κύκλο βίας που έχει ανοίξει, το προφίλ του «πλημμύρισε» από μηνύματα διαμαρτυρίας για την πολιτική της κυβέρνησης. 

Μάλιστα, το... θέμα ανέδειξε και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον εκπρόσωπο Νάσο Ηλιόπουλο να καλεί την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, «αν έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο fb». 

Τούτου δοθέντος, ο Neo ρώτησε κατά πόσον οι χρήστες που πρόσκεινται στην Κουμουνδούρου είχαν κάποια σχέση με αυτό το «κύμα» αρνητικών μηνυμάτων και οι πηγές του στην Κουμουνδούρου και έλαβε την απάντηση πως το φαινόμενο δεν ήταν καθόλου καθοδηγούμενο. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, οι ίδιες πηγές δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους, διότι θεωρούσαν πως αυτό που έγινε στην σελίδα του πρωθυπουργού αποτυπώνει με γνήσιο τρόπο το «μικροκλίμα» στον άγριο κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: