5.3.21

Όταν οι «παιδεραστικές τάσεις» έγιναν… «φαντασιώσεις»...


Όταν ο Κλέων Γρηγοριάδης δήλωνε ότι «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις», δεν... περίμενε ότι αυτή η δήλωση θα επέστρεφε πάλι στον ίδιο. 

Αυτό έγινε όμως όταν βρήκε μπροστά του στη Βουλή τον… Άδωνη Γεωργιάδη, που τον εγκάλεσε επειδή δεν έκανε κάτι παρότι ήξερε -όπως ο ίδιος είπε. 

Έτσι, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 επιστράτευσε ένα… ευφάνταστο επιχείρημα, ώστε να πάρει πίσω όσα είπε χωρίς όμως να φανεί η κυβίστηση: συγκεκριμένα, «βάφτισε» αυτά που υποτίθεται ότι ήξερε «φαντασιώσεις». 

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε, χωρίς να κατηγορηθούμε για δυσφήμιση. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον Εισαγγελέα. 

Δεν φανταστήκαμε όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, προσπαθώντας να απαντήσει στον Άδωνη Γεωργιάδη. Πάντως, αλλιώς μας τα είχε πει στο παρελθόν ο Κλέων…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: