25.9.20

Όλα πάνε… δεξιά για την κυβέρνηση...


Επανεμφάνιση Καλογρίτσα, εκκένωση κατάληψης, «αιφνιδιαστική» επιχείρηση κατά της… τρομοκρατίες. Όλα πολύ βολικά δεν έρχονται για την κυβέρνηση; 

 Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο... πρωθυπουργός και η κυβέρνηση βρίσκονται αντιμέτωποι με μία χαώδη κατάσταση για την οποία ευθύνονται οι ίδιοι με τα μέτωπα να είναι πολλά και αρκετά σημαντικά.

 Εκρηκτική κατάσταση στα ελληνοτουρκικά, φονικές καταστροφές σε αρκετές περιοχές της χώρας, βαθιά ύφεση και, κυρίως, παλινωδίες στο άνοιγμα του τουρισμού και των σχολείων και τραγικές εικόνες στα μέσα μεταφοράς που έφεραν την μεγάλη έξαρση κορονοϊού και γκρέμισαν το επικοινωνιακό αφήγημα της κυβέρνησης περί επιτυχημένης αντιμετώπισης της πανδημίας. 

 Η κυβέρνηση βρέθηκε υπόλογη, παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να πετάξει την ευθύνη εξ ολοκλήρου στους πολίτες, οι διαμαρτυρίες άρχισαν να πυκνώνουν, οι καταλήψεις να φουντώνουν και, γενικώς, ο μήνας του μέλιτος που πίστευε ότι είχε η κυβέρνηση με την κοινωνία έχει τελειώσει. 

 Και ξαφνικά μέσα σε δύο ημέρες έχουμε επανεμφάνιση Καλογρίτσα, ξαφνικό χτύπημα στην τρομοκρατία και, φυσικά, ακόμη ένα χτύπημα του κυρίου υπουργού σε κατάληψη. 
 Πώς αλλάζει, όμως, ξαφνικά, η επικαιρότητα ε; Με συνταγή… Χρυσοχοΐδη. 
 Όλα πάνε δεξιά για την κυβέρνηση φαίνεται...

  efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: