7.9.20

Και ο Ξανθός στο... σκληρό ροκ;...

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τον τρόπο με τον οποίο ασκούσε αντιπολιτευτικά καθήκοντα ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, κάθε άλλο παρά για...
«σκληρό ροκ» μπορούν να τον κατηγορήσουν. 

Αντιθέτως, ο Ξανθός πολλές φορές είχε κατηγορηθεί και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για «υπερβολική συναίνεση», ενώ πολλοί είχαν διαφωνήσει και με την δήλωσή του «κι εμείς αν ήμαστε κυβέρνηση, τον Σωτήρη Τσιόδρα θα επιλέγαμε». 

Σε κάθε περίπτωση, η ήπια στάση που κράτησε τόσο καιρό δίνει ακόμη περισσότερη αξία στο γεγονός ότι ο ίδιος ζήτησε να παραιτηθεί από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας ο Γκίκας Μαγιορκίνης, με αφορμή την αποκάλυψη ότι η 1η ΥΠΕ «κατηύθυνε» τα μοριακά τεστ σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο στο οποίο ήταν συνεργάτης ο γνωστός επιδημιολόγος. 

Ανεξαρτήτως του αν η απάντηση Μαγιορκίνη καλύπτει τον Ξανθό ή όχι, είναι γεγονός, πάντως, ότι ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφάσισε ξαφνικά να το γυρίσει στο «σκληρό ροκ». 

Απλώς θεωρεί μείζον θέμα ηθικής τάξης –όπως ανέφερε και στη δήλωσή του- την εμπλοκή Μαγιορκίνη στο συγκεκριμένο κέντρο...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: