28.9.20

Η επικοινωνιακή ασυλία ενός αποτυχημένου υπουργού...


Τα 250 επιπρόσθετα λεωφορεία που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως έχουν δρομολογηθεί στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες υπάρχουν μόνο στην... φαντασία της κυβέρνησης. 

Το ίδιο ισχύει και για τις... «χιλιάδες προσλήψεις» στο σύστημα υγείας –φαίνεται ότι οι προσειλημμένοι πηγαίνουν στη δουλειά τους με αυτά τα... «φανταστικά» λεωφορεία. 

Όπως και να έχει, παρότι ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών παίρνει κάτω από τη βάση και χρεώνεται ότι δεν κατάφερε, μέσα σε τόσους μήνες, να βρει μία λύση στο θέμα της διεύρυνσης του στόλου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η αλήθεια είναι πως προς το παρόν παραμένει σε ασυλία. 

Μάλιστα, ο Neo παρατηρεί με ενδιαφέρον ότι για πολλά ΜΜΕ, υπάρχει μεν πρόβλημα στις αστικές συγκοινωνίες που αποτελούν «υγειονομική βόμβα», αλλά... αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται να απορρέουν κάποιες πολιτικές ευθύνες. 

Μάλιστα, συχνότατα, από το «κάδρο» του ρεπορτάζ απουσιάζει εντελώς το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενώ ουδείς τολμά να ψελλίσει το όνομα του αρμόδιου υπουργού: του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος, προφανώς, όπως ακριβώς και ο πρωτοξάδελφός του, προφανώς νομίζει ότι θα κάνει καριέρα μόνο μέσω του βαρέος επωνύμου του...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: