8.12.21

Όταν ο δήμαρχος… «σνόμπαρε» Πάπα και Πρόεδρο!...


Έξαλλοι είναι όχι μόνο στη Λέσβο, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου -όπως και στο Προεδρικό Μέγαρο- για την ασύγγνωστη απρέπεια του δημάρχου Μυτιλήνης απέναντι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. 

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος απουσίασε επιδεικτικά από... την υποδοχή του Πάπα Φραγκίσκου στο αεροδρόμιο του νησιού, αλλά και από την εκδήλωση στο ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι στο νησί είχε αφιχθεί και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, το θεσμικό ατόπημα του Στρατή Κύτελη είναι διπλό, αφού «σνόμπαρε» και την αρχηγό του κράτους, πέραν του Ποντίφικα. 

Βεβαίως, κάποιοι λένε ότι ο Κύτελης στηρίζει τη λογική των «κλειστών συνόρων» και, ως εκ τούτου, ήθελε να δείξει ότι διαφωνεί με όσα θα έλεγε ο Πάπας. Κάποιοι άλλοι, βεβαίως, υπενθυμίζουν ότι ο ίδιος μια χαρά αποδέχθηκε την κατασκευή του ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ που είναι «μαμούθ» και χωράει 5.000 άτομα, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας. 

Ίσως, βέβαια, ο δήμαρχος να ήθελε απλώς να στείλει ένα μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε σχέση με τη φημολογία ότι η ΝΔ ψάχνει… άλλον «γαλάζιο» για να τού δώσει το χρίσμα της υποψηφιότητας το 2023…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: