4.12.21

ΟΦΗ - Ολυμπιακός:1-3...


Πέρασε και από την Κρήτη ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μάσησαν από το γρήγορο προβάδισμα του ΟΦΗ και με πρωταγωνιστή τον Σισέ που σκόραρε δις, έφεραν… τούμπα το σκορ, με τον Λόπες να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το εμφατικό 3-1...
Τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα έφτασαν οι Πειραιώτες, που αύξησαν (έστω και προσωρινά) τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 9 πόντους, ενώ έβαλαν τέλος και στο αήττητο σερί έξι αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια!
Δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Σισέ σκοράρει δις σε ένα ματς, η περασμένη ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 κόντρα στην Λαμία στο Κύπελλο, ενώ ο Λόπες σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι (μετά από αυτό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό) και για πρώτη φορά στην Super League.
Τον Άρη υποδέχεται την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός, στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης παίζει ο ΟΦΗ.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Επασί στην εστία, με τους Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη στην τετράδα της άμυνας. Οι Τοράλ, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν στην τριάδα του άξονα, με τους Φαν Ντάινεν, Λάμπρου να πλαισιώνουν τον Καστάνιος στην επίθεση.
Με 4-2-3-1 κατέβασε από τη μεριά του τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βατσλίκ στο τέρμα, με τους Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης στα χαφ, με τους Λόπες, Α. Καμαρά, Μασούρα στην μεσοεπιθετική τριπλέτα, πίσω από τον μοναδική προωθημένο Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: