1.1.21

Θύμα του κορονοϊού 36χρονος υγειονομικός από την Κοζάνη...


Ένας νέος άντρας, με καταγωγή από το Χρώμιο Κοζάνης, είναι ένα από τα τελευταία θύματα του Covid-19, που ανήλθαν χθες συνολικά σε 4.838 καθώς ακόμα 50 συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους.

Ο 36χρονος, που... ήταν τεχνολόγος βιοιατρικής στην 4η ΥΠΕ, δεν είχε υποκείμενο νόσημα και εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας πριν από έναν μήνα. Τα δύο πρώτα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά. Ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική, όπου μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας, το τρίτο τεστ για βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο 36χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ πλαστικής του Παπανικολάου και στη συνέχεια στην πνευμονολογική ΜΕΘ. 

«Είναι ο 18ος υγειονομικός που χάνουμε από την πανδημία. Ακόμη 13 είναι διασωληνωμένοι. Εδώ και καιρό ζητάμε ο θάνατος των συναδέλφων μας να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα προκειμένου να αποζημιωθούν οι οικογένειες αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση. Ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα», δήλωσε στην ιστοσελίδα Thestival o κ. Γιαννάκος... 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: