31.1.21

Ιστιοπλοΐα: Ο πρόεδρος του ΝΟΘ Άκης Τσαλίκης απέρριψε προτάσεις...



... για κάθοδο στις εκλογές της ΕΙΟ...
Όσο πλησιάζει η 14η Μαρτίου ημερομηνία για την οποία έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τόσο θα σκληραίνει η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συνδυασμών που διεκδικούν τα ηνία του αθλήματος των πρωταθλητών.

Στο... πλαίσιο αυτό, προστέθηκε ένα ακόμη κεφάλαιο. Ειδικότερα με σημερινή του ανακοίνωση ο Ναυτικός όμιλος Θεσσαλονίκης καθιστά ξεκάθαρο ότι ο πρόεδρός του, Λάζαρος Τσαλίκης, αν και έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας και από τις δύο παρατάξεις, δεν θα αναμιχθεί στις εκλογές. Πρόσωπο με κύρος, ο Θεσσαλονικιός παράγοντας, καθηγητής οδοντιατρικής στο ΑΠΘ θα διαδραμάτιζε ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις πλην όμως, επέλεξε να απέχει από αυτόν τον προεκλογικό «πόλεμο χαρακωμάτων», διατηρώντας μετριοπαθή στάση και κρατώντας αποστάσεις από όλους.

Η ανακοίνωση του ΝΟΘ με τίτλο «Καμία συνεργασία του ΝΑΘ με τις υποψήφιες παρατάξεις για τις εκλογές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας»:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί δια του Προέδρου του προτάσεις συνεργασίας και από τις δύο υποψήφιες για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΚΙ.ΦΙ.-Φ.Α.) Αυτές τέθηκαν υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου και έχουν από καιρό ομόφωνα απορριφθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: