30.1.21

Βοηθήστε τον Γιώργο Παπαχρήστο...



...να βρει άλλο όνομα για τον Τσίπρα...

Έχει τα προβλήματά του κι ο Γιώργος Παπαχρήστος των ΝΕΩΝ. Ενα από αυτά είναι ότι μετά την αγωγή του Αλέξη Τσίπρα ψάχνει να βρει όνομα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο... σχολιογράφος και.. σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, αναφερόμενος και πάλι στα της αγωγής Τσίπρα γράφει στη στήλη του «Στίγμα»,στο φύλλο της Πέμπτης:
"Ένα ζήτημα που με απασχόλησε χθες ήταν πως θα αποκαλώ τον πρόεδρο Αλέξη από τούδε και στο εξής. Διότι όπως αναφέρει στην αγωγή του, έπειτα από μια ευφυή, όπως θα την χαρακτήριζα έμπνευση που μυρίζει από μακριά ότι την έχει κάνει ο φίλος φίδι στον κόρφο μου, Ματζουράνης, του λοιπού για κάθε αναφορά δική μου στο όνομά του (του Τσίπρα, όχι του Ματζουράνη) που εκείνος θα κρίνει ότι είναι δυσφημιστική ή συκοφαντική θα πρέπει να του καταβάλλω 10.000 ευρώ! Επειδή όμως έχω μερικές δεκάδες λόγους να ξοδεύω τα λεφτά μου αλλού, αποφάσισα από σήμερα μέχρι νεωτέρας να καταργήσω το όνομα και το επώνυμό του από τη στήλη.
Αντ΄αυτού, θα οργανώσω ένα μικρό διαγωνισμό για το πως θα ευαρεστούσε τους αναγνώστες μου να τον αποκαλώ. Εως τότε, και για λόγους που έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα του «Στίγματος»,από σήμερα και τούδε, ο Τσίπρας δεν θα είναι ο Τσίπρας, αλά ο «ακατονόμαστος» ηγέτης της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, της αντιπολίτευσης - κάτι θα βρω, κάπου θα κάτσει το όλο θέμα...
Βοηθήστε και εσείς..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: