31.1.21

Παραδόθηκαν οι δυο οπαδοί του Αρη που τράβηξαν πιστόλι...



... σε οπαδούς του ΠΑΟΚ...
Συνελήφθησαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι δυο οπαδοί του Άρη που κατηγορούνται ότι έβγαλαν πιστόλι και τραυμάτισαν φίλους του ΠΑΟΚ πριν από περίπου 10 μέρες.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραδόθηκαν στις αρχές και... οδηγήθηκαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη (3/2).

Σύμφωνα με το thestival.gr., οι δράστες στη συμβολή των οδών Κ. Καραμανλή και 28ης Οκτωβρίου αντιλήφθηκαν την παρουσία τριών αντίπαλων οπαδών (φέρεται να ήταν του ΠΑΟΚ). Στάθμευσαν το αυτοκίνητο τους και κινήθηκαν με τα πόδια προς το μέρος τους. Εκεί μετά από μία σύντομη λεκτική αντιπαράθεση ο ένας εκ των δύο ατόμων που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο τράβηξε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών οπαδών. 

Οι δράστες επέστρεψαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο από τους τρεις οπαδούς είχαν τραύματα στα πόδια από τις σφαίρες. Ο τρίτος πήγε να φέρει το αυτοκίνητο, παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε σε ιδιωτική κλινική για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία. Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες. Άμεσα οι αρχές συνέλεξαν βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο ένας από τους δράστες φορούσε μπλούζα του Άρη. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Ξεκίνησε έρευνα στα νοσοκομεία και τις κλινικές της πόλης για τον εντοπισμό των τραυματιών. Βρέθηκαν σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης και κλήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να καταθέσουν σχετικά με το συμβάν. Λίγες ώρες μετά οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: