31.1.21

Παπαδήμα: Ο κ. Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει...



...εγώ ποια είμαι;...
Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε (ΟPEN) για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από άτομο του χώρου της υποκριτικής, με αφορμή τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου. 
Αναφέρθηκε, επισης, στην... προσωπική επιλογή της να γίνει ηθοποιός περιγράφοντας όλη της την πορεία μέσα από προσωπικές της εμπειρίες.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξήγησε και τους λόγους που αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε ζωντανή εκπομπή του Mega πριν από μερικές ημέρες.

Η παρενόχληση που δέχεται η γυναίκα

«Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή που κάνει τα πρώτα της βήματα στη Γη αντιμετωπίζει μία κάποιου είδους παρενόχληση. Εγώ τουλάχιστον το έζησα πάρα πολύ όλο αυτό στη δουλειά που διάλεξα να κάνω. Βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ, πάντα με κυνηγάνε, πάντα είμαι κλεισμένη σε ένα μαύρο δωμάτιο», είπε και συνέχισε: «Αφού είμαι κότα και δεν το έκανα όταν έπρεπε γιατί να το κάνω τώρα; Ποιο το νόημα και πώς θα το αποδείξω; Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να σε καλύπτει σε αυτό το πράγμα».


Γιατί δεν συνομίλησε με τον Γιάννη Μπέζο

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε.

Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω»,
εξήγησε η Δήμητρα Παπαδήμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: