31.1.21

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Κυριακή, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού από νωρίς το απόγευμα στη δυτική και βαθμιαία στη βόρεια Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και... καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο από το απόγευμα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική
  
Στην Αττική  προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από αργά το βράδυ θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: