30.1.21

Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει για το «καπέλο» των 38 εκατ. ευρώ...


ΣΥΡΙΖΑ για Ε65... 

 «Ο κ. Μητσοτάκης έταξε στην Καρδίτσα όσα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει, πανηγυρίζει στον Ε65 για το “καπέλo” των 38 εκατ. ευρώ και την καθυστέρηση 20 μηνών» 

 Αυτό σημειώνει σε δήλωσή του ο... τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα. 

 «Ο κ. Μητσοτάκης, πέντε μήνες μετά τις καταστροφές που προκάλεσε ο Ιανός, φέρεται να ανακοίνωσε σε φορείς της Καρδίτσας ένα πρόγραμμα αποκατάστασης υποδομών. 
Θα ζητήσουμε ενημέρωση για τον επίσημο σχεδιασμό και θα παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησής του. Οι πολίτες της Καρδίτσας έχουν χορτάσει από λόγια. Δεν θέλουν άλλες στιγμές ‘’ανεμελιάς’’. 

 Η Ν.Δ. πρέπει να σκεφτεί και να στηρίξει ουσιαστικά όσους επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές. Σε ό,τι αφορά το βόρειο τμήμα του Ε65, για το οποίο επαίρεται ο κ. Μητσοτάκης, να θυμίσουμε ότι: Η έγκριση ήρθε με καθυστέρηση 20 μηνών, για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο του έργου στην Ε.Ε. ήδη από τον Μάιο του 2019. Το κόστος του έργου αυξάνεται κατά 38 εκατ. ευρώ για δαπάνες λειτουργίας. Η δική μας κυβέρνηση είχε πετύχει την παραίτηση των κατασκευαστών από ανάλογη απαίτηση για το νότιο τμήμα, το οποίο υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2019», αναφέρει. 

«Η Ν.Δ. φέρει βαρύτατες ευθύνες για την υλοποίηση του Ε65 συνολικά. Είναι γνωστές και οι καθυστερήσεις της, ήδη από το 2007, και οι μετέπειτα επιλογές της», καταλήγει...

Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: