27.11.23

Κασσελάκης για Βορίδη: «Ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι»...



Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης την αντίδραση του Μάκη Βορίδη σχετικά με την αποκάλυψη ότι και ο ίδιος είχε βρεθεί στο στόχαστρο των παρακολουθήσεων και μάλιστα το γνώριζε, αφού όχι μόνο δεν έδειξε να τον ενοχλεί αλλά προσπάθησε να βγει και από πάνω.


«Ο... κ. Βορίδης προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σε παρακολουθούν με Predator είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παραπέμποντας στη σημερινή συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας στον ΑΝΤ1, κατά την οποία παραδέχθηκε ότι είχε ενημερωθεί πως είχε πέσει θύμα κακόβουλου λογισμικού.

«Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση. Σε τέτοιες συνθήκες, ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι», σχολιάζει χαρακτηριστικά.


Απ' τη μεριά του ο υπουργός Επικρατείας κληθείς να σχολιάσει προηγούμενη ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη για το θέμα των υποκλοπών είπε: «Όταν είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δικαίωμά σου να τοποθετείσαι. Αλλά είναι καλό να έχεις μια αίσθηση των νομικών δεδομένων τουλάχιστον. Δεν περιμένω να ξέρει πολλά νομικά ο κ. Κασσελάκης, αλλά φαντάζομαι πως θα έχει κάνα άνθρωπο εκεί γύρω του να του λέει καμιά κουβέντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: