30.11.23

Δείπνο Κασσελάκη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Δείπνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο μπαρ-εστιατόριο «Musique» στο Παγκράτι παρέθεσε χθες ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Το «παρών» στο δείπνο έδωσαν οι... Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Πέτρος Παππάς, Γιώργος Παπαηλιού, Χάρης Μαμουλάκης, Όλγα Γεροβασίλη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπουλου, Κυριακή Μάλαμα, Ραλλία Χρηστίδου, Διονύσης Καλαματιανός, Νίκος Παππάς, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Γιώργος Τσίπρας, Ρένα Δούρου, Συμεών Κεδίκογλου, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιώργος Γαβρήλος,

Σωκράτης Φάμελλος, Ευάγγελος Αποστολάκης, Γιώργος Καραμέρος.








Από το δείπνο, μάλιστα, δεν έλειψαν και οι ευχάριστες στιγμές, με πλανόδιους μουσικούς να βρίσκονται στο σημείο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απολαμβάνει την παρουσία τους, να τους μιλάει και να τους χειροκροτάει, δίνοντάς τους φυσικά και κάποια χρήματα.

Στον απόηχο της διάσπασης και της αποχώρησης 11 βουλευτών, ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να επιχειρεί την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών του με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, εν όψει και της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ στη Βουλή.

Σημειωτέον, ότι η επιλογή του χώρου κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί, καθώς το συγκεκριμένο μπαρ-εστιατόριο αποτελούσε το αγαπημένο στέκι της «πρώτη φορά Αριστεράς», δηλαδή της διακυβέρνησης Τσίπρα, το 2015...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: