29.11.23

Εκνεύρισε τους πάντες...



Τους …πάντες κατάφερε να εκνευρίσει χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Τέμπη η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αν και ξεκίνησε μία κόντρα με την Ν.Δ σχετικά με το αν μπορεί να είναι μέλος της και ταυτόχρονα συνήγορος σε... αγωγές για την υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας τελικά τους «πήρε η μπάλα όλους».

Ειδικά η φράση της «είστε τριάντα και είμαι μία» με την οποία η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας θέλησε να εμφανίσει τον εαυτό της ως τον μόνο βουλευτή που ενδιαφέρεται να αναδειχθεί η αλήθεια για όσα έγιναν στα Τέμπη, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κάθε πτέρυγα. Ιδίως όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε τον λόγο πάνω από 15 φορές.

Ενδεικτικό είναι πως και ο -συνήθως ψύχραιμος- εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος εξέφρασε διαμαρτυρία: «Με τη στάση μας μέσα στην επιτροπή δεν προσβάλλουμε κανέναν. 

Άρα δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλει και κανείς. Και είναι απαράδεκτη η ενέργεια της κ. Κωνσταντοπούλου να προσπαθεί να ταυτίσει τους Βουλευτές του ΚΚΕ με τους Βουλευτές της πλειοψηφίας «τριάντα απέναντι και μόνο εγώ». Ε, όχι! Ε, όχι! Φτάνει! Υπάρχει ένα όριο και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: