4.4.23

Απίστευτο θράσος και ειρωνείες...


...από τον γαλάζιο που το έπαιζε επιβάτης στο τρένο...

Ντροπιαστική απάντηση δίνει το γαλάζιο στέλεχος Λευτέρης Μωυσιάδης που ήταν στο τρένο κατά τα πρώτα δρομολόγια για τις επιβατικές αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη καθώς ζητά και τα ρέστα. 

Ο συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ που... φρόντισε να αποκρύψει την ταυτότητά του και να κάνει δηλώσεις ως απλός επιβάτης, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για «αθλιότητα, χυδαιότητα και fake news».

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν έδωσα κομματικά διαπιστευτήρια πριν ταξιδέψω για ακόμη μια φορά με το τρένο για Κατερίνη. Άλλη φορά θα ζητάω την άδεια του κομματικού κομισάριου του ΣΥΡΙΖΑ πριν βγάλω εισιτήριο» αναφέρει με θράσος ο Λευτέρης Μωυσιάδης και δημοσιεύει το εισιτήριο αλλά δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος τα βρήκε όλα καλά κατά το πρώτο ταξίδι, λέγοντας «να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα με ψυχραιμία κατάματα. Το μόνο που μπορώ να πω ως πολίτης είναι δεν μπορεί να έχεις ως συνεπιβάτη τον φόβο, την ανασφάλεια και την οργή για την αυριανή ημέρα».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ο οποίος τόνιζε ότι είναι ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ

«Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με “επιβάτες”, που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ,  αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που, εξοργίζουν τους πολίτες» σημείωνε η αξιωματική αντιπολίτευση και συμπλήρωνε:

«Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο. Ντροπή.

Το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα»...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: