14.4.22

Μιλούσε στη Βουλή οδηγώντας...


...και ζητά και τα ρέστα!...

Η υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Καρασμάνη θα συζητείται για χρόνια στη Βουλή, καθώς ο ίδιος συμμετείχε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων μέσω… κινητού τηλεφώνου. 

Αυτό, βεβαίως, δεν είναι... από μόνο του περίεργο, αφού λόγω κορωνοϊού αρκετοί βουλευτές επιλέγουν την εξ αποστάσεως απευθείας σύνδεση αντί για την δια ζώσης παρουσία. Ωστόσο, ο Καρασμάνης πρωτοτύπησε γιατί… έκανε σμπαράλια κάθε κανόνα οδικής ασφάλειας. 

Βλέπετε, όσοι βουλευτές μετείχαν στις εργασίες της επιτροπής, άκουσαν εμβρόντητοι τον βουλευτή Πέλλας της ΝΔ να τούς ενημερώνει ότι «οδηγεί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών» και να τους λέει, μάλιστα, με γλαφυρή περιγραφή, ότι «με το ένα χέρι κρατάει το τιμόνι και με το άλλο το κινητό τηλέφωνο»! 

Σαν να μην έφτανε αυτό, αφού έκανε μία δίλεπτη τοποθέτηση κανονικά ως εάν να είχε συνδεθεί στην συνεδρίαση από το γραφείο του, ο Καρασμάνης τούς ενημέρωσε ότι.. κατευθύνεται σε σήραγγα και βλέπει και την Τροχαία μπροστά του, οπότε πρέπει να κλείσει «για να δίνει ένας βουλευτής το καλό παράδειγμα»! 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Καρασμάνης πήρε τον λόγο χθες στη Βουλή -δια ζώσης πια- και σχεδόν… ζήτησε και τα ρέστα, επισημαίνοντας πως έκανε ό,τι έκανε για πολύ λίγο και πως αμέσως ζήτησε να διακοπεί η σύνδεση γιατί ένας βουλευτής δεν πρέπει να παραβιάζει τους κανόνες. Πάντως, ουδείς εκ των αρμοδίων φρόντισε να τού επιβληθεί κάποιο πρόστιμο…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: