28.4.22

Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Γ. Βαρεμένος...


...για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ...

Αποφασισμένος να μην θέσει υποψηφιότητα για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά τη διάρκεια των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών είναι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος, Γιώργος Βαρεμένος.

Όπως τονίζει, «αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή, διότι... πιστεύω ότι, για να υπάρχει χώρος και ρόλος για τα μέλη, δεν πρέπει οι βουλευτές να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα. Το ίδιο είχα πράξει και στην απερχόμενη Κεντρική Επιτροπή και δεν θεωρώ σωστό να αλλάζω απόψεις κατά περίσταση. Αν τις θέσεις και στην Κεντρική Επιτροπή τις καταλάμβαναν οι βουλευτές και οι στενοί συνεργάτες τους, τότε αυτό δεν θα σήμαινε ενδυνάμωση των μελών, αλλά περιθωριοποίηση και περιφρόνησή τους».

Ο Γιώργος Βαρεμένος θεωρεί ότι στην Κεντρική Επιτροπή θα πρέπει να μετάσχουν τα μέλη που μπορούν να παράγουν πολιτική και να δώσουν νέα πνοή στον χώρο. «Πάντοτε και τώρα μάχομαι για την ενότητα του κόμματος, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενότητα του λαού και την επίτευξη της μεγάλης Αλλαγής μέσα από την αλλαγή κατεστημένων νοοτροπιών και διαδικασιών, την οποία πρέπει να υπηρετούμε με το προσωπικό μας παράδειγμα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν κι άλλοι βουλευτές που δεν θα μπουν στο εσωκομματικό κυνήγι του σταυρού για μια θέση στο πολιτικό όργανο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: