28.4.22

Κακλαμάνης: Με ενδιαφέρει να έχουμε ρεύμα όχι αν πληρώσουμε με ρούβλια...


Υπερβολικά τα 1.000 ευρώ τη μέρα που παίρνει ο Στάσσης της ΔΕΗ... 

ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην «ανίσχυρη Ευρώπη» που τρέχει πίσω από τις ΗΠΑ και τον Μπάιντεν, εξαπέλυσε μιλώντας στο Kontra, o βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Σαν πολίτης και σαν βουλευτής της ΝΔ, είναι... προσωπική μου άποψη πως ουδόλως με ενδιαφέρει με τι νόμισμα θα πληρωθούν οι Ρώσοι. Με ενδιαφέρει να έχει ο τόπος μου ενεργειακή επάρκεια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της τουριστικής περιόδου», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στην Ε.Ε., την οποία κατηγόρησε ότι είναι έρμαιο του «μεταπράτη» Τζο Μπάιντεν.

«Η Ευρώπη αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά, ανίσχυρη να έχει μια κοινή πολιτική. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μία Αμερική η οποία κάνει το κουμάντο. Ήρθε στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. ο κύριος Μπάιντεν, ως μεταπράτης, επέβαλε τους όρους των ποινών, μας πούλησε το δικό του υγροποιημένο φυσικό αέριο χωρίς να ξέρουμε ακόμα σε ποια τιμή και σηκώθηκε και έφυγε. Και ποιος υφίσταται τις επιπτώσεις; Αφήστε τη Ρωσία που είναι ο εισβολέας και δε με ενδιαφέρει, οι επιπτώσεις είναι στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκάλεσε και η ειλικρινής τοποθέτησή του σχετικά με το ρόλο της Ε.Ε. -και της Ελλάδας- σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Να κάνω ένα ερώτημα. Εάν η Ευρώπη δεν είχε υιοθετήσει όλες αυτές τις οικονομικές και όχι πολιτικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, δεν θα ήταν πιο αξιόπιστος διαμεσολαβητής για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία; Τώρα δεν δέχεται ούτε να μιλήσει με κανέναν από εμάς ο Πούτιν», υπογράμμισε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφέρθηκε και στην πρόκληση του μισθού και του "ανακτόρου" του προέδρου της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση, κρατώντας αποστάσεις και παραδεχόμενος πως «χίλια ευρώ την ημέρα είναι υπερβολικό ποσό»...

2020mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: