29.4.22

Βασίλη Οικονόμου πες μια συγγνώμη, τζάμπα είναι...

 

Ούτε μια συγγνώμη για τους "τζαμπατζήδες" της ΔΕΗ από τον βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος αντιθέτως μιλάει για δολοφονία χαρακτήρα...

Συγκεκριμένα, κάνοντας δηλώσεις σε αρκετά κανάλια από το βράδυ της Πέμπτης, αντί να προσπαθήσει έστω να ανασκευάσει κάνοντας λόγο για "ατυχή διατύπωση", ισχυρίστηκε πως τα λεγόμενά του απομονώθηκαν με πρόθεση κακόβουλα αντιπολιτευτική.

"Όλος ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, τα "τρολ" του ΣΥΡΙΖΑ από χθες το πρωί με έχουν πεθάνει", "είπα κάτι πολύ απλό αλλά η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ και η "καλή" εφημερίδα "Αυγή" που το ξεκίνησε, πήρε την πρώτη πρόταση και άφησε όλα τα υπόλοιπα. Το κείμενο έχει απομαγνητοφωνηθεί βέβαια, μπορεί να το δει ο κόσμος το βίντεο, γιατί το ανέβασα όλο, γιατί ούτε και προβοκάτσια δεν ξέρουν να στήσουν", είπε ο Β. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως συνέχισε, "φαίνεται ξεκάθαρα" ότι εκείνος μίλησε για τα κοινωνικά τιμολόγια της ΔΕΗ αλλά και για τα 800 εκατ. ευρώ που έχει "ρίξει" η ΔΕΗ και η κυβέρνηση για να στηρίξουν τους πολίτες. Επανέλαβε ότι οι αδύναμοι πρέπει να στηριχθούν και πως για τις 20.000 διακοπές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα πρέπει να γίνουν έλεγχοι.

"Εισηγείται κάποιος δωρεάν ρεύμα; Γιατί ο κ. Τσίπρας (το εισηγείται); Ε, αυτό είπα. Δεν υπάρχει δωρεάν ρεύμα. Υπάρχει λοιπόν το κόστος. Μπορεί να μας πει ο κ. Τσίπρας ότι εισηγείται δωρεάν ρεύμα. Να μας εξηγήσει και γιατί έκοβε του κοσμάκη το ρεύμα το ‘17 και το ’18, τα τελευταία χρόνια που ήταν πρωθυπουργός", τόνισε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας στην ουσία την επιχειρηματολογία που διατύπωσε τη Πέμπτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Οικονόμου κατηγόρησε για "ελεεινολογία" και "δολοφονία χαρακτήρων" τον αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος σχολίασε το πόθεν έσχες και τα δάνειά του. "Δεν χρωστάω. Είναι ενήμερα τα δάνειά μου", απάντησε ο κ. Οικονόμου.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Δεμέτη, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: