30.4.22

Εξαγωγές «αρίστων» στην αλλοδαπή...


Τώρα που επιβεβαιώθηκε πλέον και από τον πρόσφατο διορισμό του γιου Μητσοτάκη το συνεχιζόμενο... brain drain των νέων της Ελλάδας στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον μια και η φτωχή χώρα μας δεν προσφέρει στους άριστους με το καλημέρα τέτοιες θέσεις και τέτοιους μισθούς, αξίζει να θυμηθούμε ποιος είναι ο νέος εργοδότης του γιου Μητσοτάκη.

«Τα... νεύρα του Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο» ήταν η είδηση σε ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος [στις 11.9.2018]. Ήταν τότε που ο περίφημος Ισπανός ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Πονς εξυπηρετώντας με τον τρόπο του την τότε αντιπολίτευση του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε χρησιμοποιήσει τη γνωστή επωδό περί λαϊκισμού του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε αναφερθεί ο Ισπανός «άξιος» στο 2015 καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να μην επιστρέψει στις μεθόδους του λαϊκισμού. Κι άλλα πολλά είπε τότε ο κ. Πονς για το πώς έσωσε η Ευρώπη την Ελλάδα (όχι βέβαια για το πώς χρεοκόπησε η Ελλάδα)  που -πάντα σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα- προκάλεσαν «νεύρα» στον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας.


Α.Ψ.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: