3.12.19

Το φαινόμενο «Γιώργος Αυτιάς»...

Τι βλέπει η τηλεοπτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο; Τον  Γιώργο Αυτιά! Ποιου εκπομπή είναι πάντα στις κορυφαίες; Του Γιώργου Αυτιά! Ποιον παρακολουθούν σε...
μεγάλο ποσοστό νέα παιδιά, μέχρι 24 χρόνων; Τον Γιώργο Αυτιά! Ποιον οι πάνω από 65; Τον Γιώργο Αυτιά! Ποιον βλέπουν σε συντριπτικό ποσοστό οι γυναίκες; Τον Γιώργο Αυτιά!

Φυσικά, λόγω όλων αυτών (να αρέσει σε κοινά αντίθετης ηλικιακής προέλευσης) και λόγω του ιδιότυπου τρόπου που έχει ο Αυτιάς –για πολλούς αμφιλεγόμενου– τον καθιστούν τηλεοπτικό «φαινόμενο», ως ένα βαθμό ανεξήγητο.  

Είπαμε να ρίξουμε μια ματιά στους πίνακες των θεαματικοτήτων που έχουμε, για να δούμε τι έγινε το περασμένο Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, και μείναμε κατάπληκτοι. 

Προσέξτε τι καταγράφηκε σχετικά με το Καλημέρα του Γιώργου Αυτιά στον Σκάι:

**Η κορυφαία τηλεθέαση της ημέρας, μεταξύ όλων των καναλιών, ήταν αυτή της εκπομπής του που άρχισε στις 5:58 και τελείωσε στις 9:54. Είχε κατά μέσο όρο 29,5%, ένα ποσοστό που αντιστοιχεί σε 313.000 θεατές.

**Στις ηλικίες από 65 και πάνω, το ποσοστό έφτασε στο εντυπωσιακό 44,3%.

**Το εκπληκτικότερο παρατηρείται στις ηλικίες των γυναικών 15-24, όπου το ποσοστό τηλεθέασης είναι 56,9%! Εδώ πάντως, υπάρχει κάτι που τεχνικά δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε: ότι στην ίδια ηλικιακή ομάδα των ανδρών (15-24) το ποσοστό είναι μηδενικό, κάτι που δεν  συνέβαινε σε προηγούμενες «Καλημέρες» του Σκάι.

**Στις γυναίκες 45-64 ετών το Καλημέρα είχε 33,2% και στην ίδια ηλικιακή ομάδων των ανδρών 22,5%...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: