31.12.19

Το βουνό δεν βοήθησε τον Μητσοτάκη...

Τριγμούς στην ενότητα της Ν.Δ. δημιουργεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με τους «γαλάζιους» αρθρογράφους της να προειδοποιούν τον Μητσοτάκη είτε στηρίξει είτε όχι τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο εφιάλτης της διάσπασης ξυπνά.

Μέσα από...
δύο αντικρουόμενα άρθρα σε κυριακάτικες εφημερίδες αναδεικνύεται ο εσωκομματικός εμφύλιος που έχει ξεσπάσει με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ίσως για αυτό κάποιες φωνές,όπως αυτή της Σ. Βούλτεψη για να θολώσουν τα νερά πετούν την μπάλα στην εξέδρα του εκλογικού νόμου, ως μέγα θέμα στη χώρα.

Από τη μια πλευρά λοιπόν έχουμε τον Μανώλη Κοττάκη που με άρθρο του στην ΕΣΤΙΑ επιχειρηματολογεί υπέρ της εκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου απορρίπτοντας όλα τα άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί και από την άλλη τον Θ. Μαυρίδη που από τον Φιλελεύθερο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Κυρ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι δεν δικαιούται να κάνει το ιστορικό λάθος και να συμφωνήσει στην επιλογή Παυλόπουλου επισημαίνοντας τον κίνδυνο της διάσπασης της Ν.Δ.

“Στο πρόσωπο του κ. Παυλόπουλου δεν μπορούμε να δούμε τον πρόεδρο της συναίνεσης. Στα δικά μας μάτια θα είναι πάντα το σύμβολο του 2015. Της ολέθριας διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, του άθλιου δημοψηφίσματος, της μόνιμης απειλής να μεταβληθεί η χώρα στη Βενεζουέλα της Ευρώπης. Στα δικά μας μάτια ο κ. Παυλόπουλος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Oχι, ο κ. Παυλόπουλος δεν θα είναι ένα απλό λάθος. Θα είναι ένα ιστορικό λάθος…” υπογραμμίζει ο Θ.Μαυρίδης.

Ενώ δεν έλειψε και ο Γιάννης Πρετεντέρης από την αντιπαράθεση. Στο τουίτερ έβαλε κατά του Προκόπη Παυλόπουλου με ύφος "ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα", υποστηρίζοντας ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης θα έχει μόνο προσωπικό κόστος από μια επανεκλογή Παυλόπουλου . Μάλιστα συμπλήρωσε ότι "αν ο Παυλοπουλος Έχει την ισχύ να επιβάλει την επανεκλογή του, τότε δεν θα έχουμε κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλα κυβέρνηση Παυλόπουλου"...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: