30.12.19

Συνεχίζεται και αύριο η απεργία στον ΟΤΕ..

...Απεργιακή συγκέντρωση αύριο στο Μέγαρο του ΟΤΕ...
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργαζομενων στον ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ):

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ συνεχίζοντας τον πολυήμερο απεργιακό τους αγώνα πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο...
Υπουργείο Εργασίας. Για ακόμη μία φορά οι συνάδελφοι μαζικά κράτησαν τη σημαία ψηλά.

Ζητήσαμε τριμερή συνάντηση με το Υπουργείο και άμεση ήταν η ανταπόκριση από την πλευρά του Υπουργείου ορίζοντας την συνάντηση για την 31/12/2019 και ώρα 11:30 πμ. Η Διοίκηση για άλλη μια φορά προσχηματικά αρνήθηκε τη συνάντηση, προκειμένου να προβεί σε απολύσεις των εργαζομένων.

Παράλληλα ζητήσαμε συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου και στο αίτημα της διοίκησης της Ομοσπονδίας ανταποκρίθηκε άμεσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δια της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου κας Άννας Στρατινάκη.

Στη συνέχεια η διαπραγματευτική ομάδα της ΟΜΕ-ΟΤΕ είχε διαδοχικές συναντήσεις στη Βουλή με αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Θέσαμε υπ’ όψιν τους την κατάσταση στον Όμιλο ΟΤΕ, παρουσιάσαμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και από την πλευρά τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα μας.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους στην απεργιακή συγκέντρωση αύριο, Τρίτη 31/12/2019 και ώρα 10:00 στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ.

ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΟΜΕ-ΟΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: