29.12.19

Εγκλωβίστηκαν πρόσκοποι και τουρίστες εξαιτίας της «Ζηνοβίας»...


Επί ποδός παραμένουν οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ζηνοβία», που βρίσκεται σε εξέλιξη. Από την...
κακοκαιρία προβλήματα σημειώθηκαν στην περιοχή της Μάνδρας και στην Κάζα Αττικής όπου πολίτες εγκλωβίστηκαν.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας συνέδραμαν στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό προσκόπων από το προσκοπικό camp σε περιοχή της Μάνδρας, καθώς και για τον απεγκλωβισμό ομάδας Γάλλων τουριστών που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια σε βανάκι, στην Κάζα Αττικής.

Συνεργεία και εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της νύχτας εργάζονταν για τη διάνοιξη δρόμων σε περιοχές που παρατηρήθηκαν έντονα προβλήματα, όπως στις λεωφόρους Πάρνηθας και Πεντέλης, στα Βίλια, στο Κριεκούκι, το Πόρτο Γερμενό και την Κάντζα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, παραμένει κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, στο ρεύμα προς το καζίνο, ενώ κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Χασιάς και στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, καθώς και στην Πεντέλη.

Επίσης, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Βίλια, όπου υπήρχε δυσκολία πρόσβασης καθώς οι δρόμοι είχαν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: