16.12.19

«Πονοκέφαλος για Τσίπρα ο Πολάκης»...

Δεν είναι μόνο τα στελέχη της «Προοδευτικής Συμμαχίας» που ανήκαν στον κύκλο των «εκσυγχρονιστών» που είναι σφόδρα ενοχλημένα με όσα έγραψε στο facebook κατά του Κώστα Σημίτη. 

Ταυτοχρόνως, ο...
πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας φαίνεται πως συγκεντρώνει τις βολές από όλες σχεδόν τις εσωκομματικές πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως της άποψης που έχει η καθεμία για τον Κώστα Σημίτη και την 8ετία του.

Βλέπετε, με δεδομένο ότι αποτελεί στρατηγική Τσίπρα το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στο «όλον ΠΑΣΟΚ», η άγρια επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Κώστα Σημίτη με τις βαριές εκφράσεις που χρησιμοποίησε επί της ουσίας τινάζει... στον αέρα όλη τη στρατηγική αυτή. Κατά συνέπεια, καλά ενημερωμένοι παράγοντες της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως οι αναρτήσεις Πολάκη δεν είναι αποτέλεσμα ενός πολιτικού της ριζοσπαστικής αριστεράς με φλογερό ταμπεραμένο, αλλά μία ενσυνείδητη προσπάθεια του Παύλου Πολάκη να υπονομεύσει την στρατηγική ανοίγματος προς το Κέντρο.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν, μιλώντας στον Neo, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όσο κι αν δεν το θέλει, θα πρέπει κάποια στιγμή να περιορίσει τον Παύλο Πολάκη, «αν θέλει το 32% να είναι αφετηρία και όχι ταβάνι», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: