5.12.19

Γκρίνια εκ δεξιών...

...για την… προσήλωση Άδωνη στον Μητσοτάκη...

Όσοι περίμεναν να ακούσουν στο συνέδριο της ΝΔ τον Άδωνη Γεωργιάδη να «κατεβάζει» δεξιά πλατφόρμα και να διεκδικεί τα ηνία της «δεξιάς τάσης» του κυβερνώντος κόμματος, έμειναν… ανικανοποίητοι. 

Παρότι αρκετοί βουλευτές και...
στελέχη δεν έκρυψαν τον προβληματισμό τους για τις εξελίξεις στο προσφυγικό ή στο Μακεδονικό και ζήτησαν αλλαγή γραμμής επί το… «σκληρότερον», ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σε άλλο μήκος κύματος: μάλιστα, εκπλήσσοντας στελέχη της δεξιάς πτέρυγας, ο υπουργός Οικονομίας εμφανίστηκε να καταδικάζει τον… εκ δεξιών «λαϊκισμό» στο προσφυγικό και να στέλνει, γενικώς, ένα μήνυμα ψυχραιμίας για όλα τα θέματα. 

Διάφοροι κακεντρεχείς είδαν πίσω από τις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης επίδειξη «νομιμοφροσύνης» έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο υπουργός Ανάπτυξης δεν απέστη των απόψεών του, ούτε αποφάσισε μία μέρα να κολακεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Το μόνο που θέλει είναι να μην τον κατηγορήσει ποτέ κανείς για υπονόμευση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης -γι’ αυτό και θα συνεχίσει να είναι «νομοταγής» μέχρι… τελικής πτώσης!...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: