4.7.11

Λαυράκι από το Τελωνείο: "130 κιλά χασίς αξίας 3.000.000 ευρώ"ΒΙΝΤΕΟ...


www.kounoupi.gr
Μπροστά σε μία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Χίου, ποσότητα χασίς, βρέθηκαν το βράδυ το απόγευμα του Σαββάτου, οι άνδρες του Τελωνείου Χίου, αφού έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που ερχόταν από την Τουρκία και που οδηγούσε ένα ζευγάρι Ολλανδών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ...
κρύπτης μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου αποθήκευσης, στην οποία ήταν καλά κρυμμένη μέσα σε ισόποσες συσκευασίες η συνολική ποσότητα των 130 κιλών κατεργασμένης ινδικής κάνναβης που είχε τη μορφή σοκολάτας.
Όπως τόνισε στο kounoupi.gr, η προϊσταμένη του Τελωνείου Χίου, Κ. Βερβερίδου η συγκεκριμένη ποσότητα αντιστοιχεί στο ποσό των 3.300.000 ευρώ και ήταν έτοιμη να προωθηθεί στην Ολλανδία.
Το ζευγάρι των Ολλανδών, που σήμερα βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελικής αρχής Χίου, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.
«Στην Εισαγγελέα είπαν ότι είχαν αφήσει το πολυτελές αυτοκίνητο για διάστημα 2-3 ημερών σε ένα απόμακρο πάρκινγκ στην περιοχή του Τσεσμέ με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι να τα βάλουν μέσα ενώ απουσίαζαν», ανέφερε η κ. Βερβερίδου.
Και οι δύο, πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο Τρίτη με το κακούργημα της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών να βαραίνει σημαντικά τη θέση τους.
Δείτε σχετικό Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: