31.7.11

Παπανδρεόννησος...

pitsirikos.net
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα την βγάζει δεν την βγάζει μέχρι τα Χριστούγεννα», στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε στους ομόλογούς του «Τι θέλετε να... κάνω για να πεισθείτε; Μήπως να βάλω ενέχυρο τα νησιά μας ή να πουλήσουμε την Πελοπόννησο;».

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί θύμισαν στον Παπανδρέου πως αυτά τα έχει κάνει ήδη -οπότε δεν μπορεί να τα ξανακάνει- και στη συνέχεια του πρόσφεραν ένα σωρό ασαφή και ακατανόητα πράγματα, τα οποία, όμως, αποτελούν έναν ακόμα θρίαμβο της ελληνικής κυβέρνησης, όπως μας διαβεβαιώνουν κάθε μέρα το Mega και ο ΣΚΑΙ.

Είναι εντυπωσιακό ότι ο Παπανδρέου αντιλαμβάνεται τη χώρα σαν προσωπική του περιουσία – αυτά συμβαίνουν, όταν πάνω από 3 εκατομμύρια ζώα ψηφίζουν έναν πανηλίθιο για πρωθυπουργό. Προτείνω η Πελοπόννησος στο εξής να ονομάζεται Παπανδρεόννησος.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος τους λόγους του Παπανδρέου και του Σαμαρά στην επόμενη προεκλογική περίοδο. Ο Παπανδρέου θα λέει ότι δεν πουλάει την Πελοπόννησο, ο Σαμαράς ότι δεν πουλάει τη Μακεδονία, θα επανέρχεται ο Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν πουλάει ούτε τη Θράκη, θα πλειοδοτεί ο Σαμαράς λέγοντας πως δεν πουλάει ούτε την Ήπειρο, και θα πανηγυρίζουν από κάτω οι περήφανοι στρατοί των λοβοτημένων πασοκονεοδημοκρατών ραγιάδων με τις πλαστικές σημαίες.

Μια λύση μόνο υπάρχει για να σώσουμε την Πελοπόννησο -αλλά και την υπόλοιπη χώρα- από τα ξένα χέρια: να την κάψουμε.

Αν κάψουμε όλη τη χώρα, δεν θα μπορούν να την πουλήσουν. Ποιος θα την πάρει;

Θέλω να καλέσω όλους τους Έλληνες πατριώτες να κάψουν απ’ άκρη σ’ άκρη την Πελοπόννησο και όλη τη χώρα. Επίσης, να πετάνε όλοι οι πατριώτες σκουπίδια παντού και να αδειάζουν τους βόθρους στη θάλασσα, για να κάνουμε όλη την Ελλάδα χαβούζα.

Βέβαια, όλα αυτά τα κάνουμε κάθε χρόνο και χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να πουληθεί η χώρα. Απλώς, τώρα να το κάνουμε συστηματικά, οργανωμένα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είναι εθνικό καθήκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: