30.7.11

Γυαλιά – καρφιά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ομάδα ταξιτζήδων...


Οι «εισβολείς» έσπασαν την εξώπορτα των κομματικών γραφείων καθώς και πολλές εσωτερικές πόρτες που ήταν κλειδωμένες, σπάζοντας και καταστρέφοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους (δείτε βίντεο).
Η μικρή αυτή ομάδα η οποία αποτελούντα, σύμφωνα με ... τις μαρτυρίες, από 6-7 άτομα, αποκόπηκε απόσυγκέντρωση περισσότερων από 150 αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία στην οδό Μ. Μεθοδίου (όπου και στεγάζονται τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος) με συνθήματα κατά του αρμόδιου υπουργού Γ. Ραγκούση και της κυβέρνησης.

Έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους

Η μικρή αυτή ομάδα ανέβηκε στον πρώτο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία, έσπασαν την εξωτερική πόρτα και στη συνέχεια έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, επιδρομή η οποία δεν διήρκησε περισσότερα από 3-4 λεπτά για να φύγουν προτού προλάβει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι των διπλανών διαμερισμάτων να επέμβει.
θα πρέπει αν σημειωθεί ότι την ώρα της εισβολής δεν βρισκόταν κανείς μέσα στα γραφεία.
Οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας συλλέγουν αποτυπώματα και μαρτυρίες των γειτόνων προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εντατικοποίηση των ερευνών έδειξαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα προς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Δαγκλή: Η βία δεν φέρνει αποτέλεσμα

Η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή η οποία εμφανώς ταραγμένη επιθεώρησε τις ζημιές, δήλωσε ότι η βία δεν φέρνει ποτέ κανένα αποτέλεσμα: «Ο διάλογος είναι εκείνος που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και να συμβάλλει ώστε να λυθούν τα όποια κοινωνικά προβλήματα. Εμείς είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και, μάλιστα, μέλη του Δ.Σ. των ταξιτζήδων είχαν ζητήσει από εμένα να συνομιλήσουμε την Κυριακή στις 19:30 κάτι που αποδέχθηκα ευχαρίστως. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν. Παρακαλώ πολύ, να γνωρίζουν όλες οι κοινωνικές ομάδες ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με το διάλογο και ποτέ με τη βία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει το ρόλο της η Αστυνομία και να συλλάβει τα άτομα τα οποία προχώρησαν σε αυτούς τους βανδαλισμούς».

Γερογιάννης: Περιθωριακοί

Το μέλος της Ν.Ε. του κόμματος. Θρασύβουλος Γερογιάννης, δήλωσε από την πλευρά του ότι πιθανολογεί πως πρόκειται για μία μόνο μικρή ομάδα που αποτελούσαν μέρος της πορείας του κλάδου: «Το κόμμα στην Κέρκυρα και η γραμματέας καταβάλλουν προσπάθειες να βρεθεί μία λύσει κοινά αποδεκτή μεταξύ της κυβέρνησης και ταξιτζήδων, ακόμα και επεμβαίνοντας προς την Αθήνα. Πολλοί από τους ταξιτζήδες το ξέρουν, πιθανότατα κάποια μικρή ομάδα σε έξαρση επιτέθηκε και βλέπετε τα αποτελέσματα τα οποία είναι πρωτοφανή», προσθέτοντας ότι πρόκειται για περιθωριακούς.
Καταδικάζει ο πρόεδρος των ταξιτζήδων
Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Κέρκυρας Θεόδωρος Μίαρης καταδίκασε τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα αγανακτισμένοι ταξιτζήδες: «Είχαμε γενική συνέλευση για να εκτιμήσουμε τις εξελίξεις και αποφασίστηκε να κάνουμε πορεία στο κέντρο της πόλης. Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία με συνθήματα. Προσωπικά βρισκόμουν στην κεφαλή της πορείας δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Καταδικάζουμε τους βανδαλισμούς. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό».
corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: