31.7.11

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί...


Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι ιδιοκτήτες ταξί έως ότου λάβουν απαντήσεις από τον Γιάννη Ραγκούση στα αιτήματα που έθεσαν πριν από 3 ημέρες. Μάλιστα για αύριο το πρωί στις 10 δίνουν ραντεβού έξω από... το υπ. Μεταφορών, ενώ οι συνάδελφοί τους της περιφέρειας σχεδιάζουν τις επόμενες αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, για δεύτερη ημέρα τελεί υπό κατάληψη το κτίριο της περιφέρειας και οι αυτοκινητιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κινητοποίηση έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους. Eνώ για σήμερα προγραμματίζουν να κάνουν καταλήψεις στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες ταξί της Αχαΐας, οι οποίοι χθες το πρωί απέκλεισαν για δύο ώρες το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Ο Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, επανέλαβε ότι καμία άδεια δεν θα εκδοθεί όσο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ο διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς και πριν ολοκληρωθεί η θεσμοθέτηση των κανόνων και των προϋποθέσεων για την έκδοσή τους, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος χαρακτήρισε παντελώς ανεύθυνη την στάση του υπουργείου.
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: