31.7.11

Ένταση βουλευτών με τους Ιδιοκτήτες ταξί!...


Επεισόδιο με Σκραφνάκη...

Συνάντηση με βουλευτές είχαν σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί του Ηρακλείου, που δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι ο... Υπουργός Υπομοδών Μεταφορών και Δικτύων να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους σε σχέση με τις ρυθμίσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από τους αυτοκινητιστές (δείτε εδώ ). Πάντως τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η βουλευτής κ.Σκραφνάκη είπε ότι δεν ανέχεται να απειλείται, να βλέπει φωτογραφίες της παντού γεγονός που προκάλεσε την μήνι των ιδιοκτητών ταξί. Οι οποίοι γενικώς δεν είναι ικανοποιημένοι από την στάση, όπως είπαν των βουλευτών, ακόμη και ο κ.Παρασύρης είπε πως δεν είναι απολύτως σύμφωνος με την πρόταση, την χαρακτήρισε 'κολοβή' και πως τον βρίσκει σύμφωνο μόνο το θέμα με τα πληθυσμιακά κριτήρια που βάζουν. Μόνο ο δήμαρχος κ.Κουράκης είπε όπως φαίνεται ότι πρέπει να ξαναδεί η κυβέρνηση το θεμα και δεν χωρουν πολλά ταξί!

Από την πλευρά τους οι ταξιτζήδες με τον κ.Πετράκη φέρονται να προσανατολίζονται στο να κινηθούν αύριο προς Κνωσό και αρχαιολογικό μουσείο χωρίς να είναι ξεκαθαρο εάν θα το αποκλείσουν ή απλώς δεν θα αφήνουν να εισπράττουν χρήματα...

Στο μεταξύ αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τον κατάπλου κρουαζιερόπλοιου, προκειμένου να εμποδίσουν την μεταφορά των επιβατών του με τουριστικά λεωφορεία. Σύμφωνα πάντως και με τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου δεν σημειώθηκαν εντάσεις, καθώς η εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου είχε φροντίσει να ακυρώσεις τις προγραμματισμένες εκδρομές.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: