28.2.19

Πρόσκληση στους προοδευτικούς πολίτες...



...και από το ΚΙΝΑΛ...

Έκλεισε το μητρώο μελών του Κινήματος Αλλαγής, ενόψει του Συνεδρίου στα τέλη Μαρτίου, και σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης στη τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση στη Χαριλάου Τρικούπη, μαζί με...
τους Π. Χρηστίδη, τον Στ. Μαλέλη και το επικοινωνιακό επιτελείο, ο συνολικός αριθμός που έχει πιστοποιηθεί, ανέρχεται σε 142.700 μέλη. «Πρόκειται μετά από πολλά χρόνια, για ένα πλήρες μητρώο, με αρχή μέση και τέλος», σημείωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι ήδη, στις δημοτικές οργανώσεις έχουν σταλεί οι εκλογικοί κατάλογοι για τη ανάδειξη σχεδόν 3500 αντιπροσώπων, την ερχόμενη Κυριακή με στόχο η συμμετοχή να ξεπεράσει τις 40.000 μέλη που ήταν στο προηγούμενο συνέδριο πριν ένα χρόνο. Συνολικά οι σύνεδροι αναμένεται να είναι περίπου 4500.

Ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε ότι « το Κίνημα Αλλαγής προσκαλεί να συμπαραταχθεί μαζί του κάθε προοδευτικός πολίτης που είτε σκέπτεται να ψηφίσει ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε έχει νοιώθει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον διέψευσε».

Ταυτόχρονα ο Παύλος Χρηστίδης εξέφρασε την ικανοποίηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής για τη αυξημένη παρουσία φίλων και οπαδών του στις εκδηλώσεις που έγιναν, κυριως στη Β. Ελλάδα και ειδικότερα στην Θεσσαλονίκη όπου όπως είπε, «η παρουσία 1200 και πλέον στελεχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία».

Χωρίς να ανατρέψουν τη στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα, κριτικές αποστάσεις πήραν από τις κινήσεις του υποψήφιου για τη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας , ο οποίος συμπεριέλαβε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιό του. «Ανακοίνωσε 5 προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ και 5 από τη ΝΔ. Η πορεία και απόψεις του είναι γνωστές, αλλά δεν θα ζητήσουμε πιστοποιητικά απ όσους συμμετέχουν», είπε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας είναι απομονωμένοι στην Ευρώπη. «Δεν υπάρχει στην Ευρώπη Προοδευτικό Μέτωπο. Είναι μόνο στο μυαλό του κ. Τσίπρα και στη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα από όσα κάνει δεν εξυπηρετούν την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου των Σοσιαλιστών, Φράνς Τίμμερμανς», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες και ειδικότερα για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη ΝΔ, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, υπογράμμισαν ότι η συγκυβέρνηση με τη ΝΔ έληξε τον Ιανουάριο του 2015 κι έγινε το 2012-2015, κατω από συγκεκριμένη συγκυρία κι αφού το ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει ευρύτερη κυβερνητική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: