28.2.19

«Η ΝΔ εξακολουθεί να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα...



...σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές»...

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι Υπουργοί Εσωτερικών και Εξωτερικών αναφέρουν ότι η "Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να διαστρεβλώνει σκανδαλωδώς την...
πραγματικότητα σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές".

Αναλυτικά:

Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να διαστρεβλώνει σκανδαλωδώς την πραγματικότητα  σε σχέση  με τις επικείμενες εκλογές. Τελευταίο επεισόδιο αποτελεί σημερινή ανακοίνωσή της κατά την οποία, τάχα, «το Μαξίμου με πρόσχημα το Brexit εμποδίζει παράνομα την συμμετοχή των 70.000 Ελλήνων που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές».

Η Νέα Δημοκρατία γνωρίζει ότι το θέμα της ψήφου των συμπατριωτών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο τέθηκε, ως ερώτηση, από τον εκπρόσωπό της στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής της 22ας Φεβρουαρίου και απαντήθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών - αυτονοήτως - θετικά. 

Οι συμπολίτες μας που διαμένουν, εργάζονται ή σπουδάζουν εκεί θα πάρουν μέρος στις  προσεχείς Ευρωεκλογές. Αν και η δυνατότητα συμμετοχής στην ψηφοφορία περιορίζεται από την υφιστάμενη εκλογική νομοθεσία μόνον στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις οποίες θα πάψει να ανήκει η Μεγάλη Βρετανία μετά την 29η Μαρτίου 2019, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η κυβέρνηση έχει ήδη καταρτίσει σχετική νομοθετική ρύθμιση στο πλαίσιο της ανακοινωθείσας μετά το ΕΣΕΠ πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του BREXIT.

H Νέα Δημοκρατία γνωρίζει ότι η σχετική ανακοίνωση της Πρεσβείας μας στο Λονδίνο, στην οποία αναφέρεται, είναι προγενέστερη της αναγγελίας των σχετικών μέτρων και απλώς προσπαθεί για μία ακόμη φορά να παραπληροφορήσει.

Ό,τι και να κάνει ή να πει όμως η Νέα Δημοκρατία, υπάρχει και η αλήθεια της κάλπης. Είναι κοντά η ετυμηγορία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: