28.2.19

«Κάτσε πίσω και θα δούμε...»



Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και...
κατά συρροή.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε αθώος, έκανε λόγο για δικαστική πλάνη, υποστήριξε ότι η υπόθεση κατασκευάστηκε από τους γνωστούς κύκλους και εμφανίστηκε σίγουρος ότι στο Εφετείο θα δικαιωθεί.

Δεν διευκρίνισε ποιοι είναι οι γνωστοί κύκλοι που κατάφεραν να παρασύρουν τους δικαστές σε μια άδικη, κατά τη γνώμη του, απόφαση. Ας το προσπεράσουμε αυτό αφού ο άνθρωπος έχει καταδικαστεί και μπορεί να λέει ό,τι θέλει για να πετύχει την απαλλαγή του στον δεύτερο βαθμό.

Ας προσπεράσουμε επίσης και την αλαλία της Νέας Δημοκρατίας (φαντάζεστε πώς θα αντιδρούσε αν στη θέση του κ. Γεωργιάδη ήταν ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), του κόμματος που έχει βγάλει καμιά εικοσαριά ανακοινώσεις για τον Πετσίτη, ο οποίος δεν κατηγορείται για κάτι, που επιτίθεται συνεχώς στον Πολάκη για το κάπνισμα και για ό,τι άλλο το ενοχλεί στη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ενδεχομένως να πιστεύουν στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους είναι σοβαρότερο αδίκημα από την ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή εναντίον ανηλίκων.

Εχει όμως ενδιαφέρον αυτό που ισχυρίστηκε στην απολογία του ο Ν. Γεωργιάδης. Είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ζήτησε να καθίσει πίσω για δυο-τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να σκάσει και να καθίσει» το θέμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Παππά, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: