27.2.19

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, για μια θέση στον τελικό...

Clasico πράξη δεύτερη, ωστόσο σύντομα θα έχουμε και την... τρίτη καθώς σε τρεις ημέρες «μερένγκες» και «μπλαουγκράνα» θα...
βρεθούν στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Κι αν το Σάββατο σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί η μάχη του φετινού τίτλου, σήμερα το βράδυ θα... εκδοθεί το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, με την Ρεάλ να έχει το προβάδισμα μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο Καμπ Νου, αλλά την Μπαρτσελόνα να δείχνει ότι βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Κάτι που βίωσε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο η Σεβίλλη το απόγευμα του Σαββάτου όταν αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, τελικά έγινε έρμαιο στις ορέξεις του Λιονέλ Μέσι (τρία γκολ και μία ασίστ).

Την ίδια ώρα η Ρεάλ για μια ακόμη φορά έχει τα δικά της θέματα (δυσφορία Μπέιλ, -9 από την κορυφή), αλλά πάντα μια νίκη σε ένα clasico γιατρεύει αρκετές από τις ανοικτές πληγές.

Στην Ρεάλ οι Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ράμος αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα με τον Μπέιλ να είναι και πάλι στον πάγκο.

Στη Μπαρτσελόνα τα ερωτηματικά είναι οι Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες, με τους Σέρχι Ρομπέρτο και Ντεμπελέ να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: