1.2.19

Από το ξημέρωμα στο Ραδιομέγαρο ο Σμυρλάκης...

Από τα χαράματα της Παρασκευής ανέβηκε στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων o δημοσιογράφος Γιάννης Σμυρλάκης για να ενημερωθεί και να αναλάβει τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Ο...
μέχρι πρότινος διευθυντής σύνταξης στην Εφημερίδα των Συντακτών αποχαιρέτησε χθες τους συναδέλφους του στην Κολοκοτρώνη 8. 

O Σμυρλάκης θα συνεργαστεί στενά με τον Νίκο Μερτζάνη, σύμβουλο και εντεταλμένο διευθυντή ενημέρωσης και τον Μπάμπη Παπαδάκη, διευθυντή σύνταξης της δημόσιας τηλεόρασης. 

***

Ιστορική μέρα η σημερινή για την ΕΡΤ (πέρα από την άφιξη Σμυρλάκη) καθώς από σήμερα θα εκπέμπει και πάλι αυτόνομα χωρίς τη Digea εξοικονομώντας πόρους 1,6 εκ ευρώ. Στο ert master control room ο Ν. Παππάς και ο Λ. Κρέτσος έκαναν το “switch on”.

***

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τη διοίκηση και το προσωπικό της ΕΡΤ- ιδιαίτερα τους εναερίτεςκαι τους συντηρητές δικτύου- που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να αναπτύξουν το αυτόνομο ψηφιακό δίκτυο της ΕΡΤ με 85 αναμεταδότες και πομπούς.

*** 

Και επίσημα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης του κεντρικό δελτίου ειδήσεων του σταθμού: "Από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ θα μεταδίδεται στις 19:30. Με άμεση και ψύχραιμη καταγραφή όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανάλυση και προσέγγιση ουσίας οι Ειδήσεις του ΣΚΑΪ σε νέα ώρα".

*** 

Στον Alpha αναζητούν, λέει, αντικαταστάτη του Βασίλη Παπαδρόσου για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τμήματος του σταθμού. Μετά την αποχώρηση Παπαδρόσου με προορισμό τον ΣΚΑΪ η διοίκηση του καναλιού είχε αναθέσει (προσωρινά) την Διεύθυνση Ειδήσεων στην Αρτεμη Δήμου...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: