1.11.23

Απάνθρωπο σενάριο...


Τα ακραία σχέδια κύκλων της Ισραηλινής Κυβέρνησης για τη Γάζα διέρρευσε το ανεξάρτητο ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Mekomit. Ο τελικός στόχος της Ισραηλινής Κυβέρνησης είναι η εκδίωξη 2,4 εκατομμυρίων κατοίκων της... Γάζας προς την έρημο του Σινά (Αίγυπτος). 

Οι κάτοικοι αυτοί θα εγκατασταθούν στη συνέχεια σε σκηνές, στρατόπεδα προσφύγων με την ευθύνη και διαχείριση του ΟΗΕ, της διεθνούς κοινότητας. Στόχος τους είναι η επόμενη ημέρα να τους βρεις οπουδήποτε εκτός του Ισραήλ. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει σταδιακή διασπορά των προσφύγων σε Αραβικές, ευρωπαϊκές χώρες, εκτός της Γάζας και του Ισραήλ. 

Για την επιτυχία του σκοπού αυτού απαιτούνται συνεχείς βομβαρδισμοί, αποκλεισμός και αδυναμία κάλυψης ζωτικών αναγκών (νερό, τροφή, ρεύμα, επικοινωνίες, φάρμακα, καύσιμα …) με εντολές εκκένωσης και μετακίνησης προς το Νότο. 

Το Τελ Αβίβ, εκτιμά ότι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσουν οι νεκροί από βομβαρδισμούς τις 50,000 (!!!) για να εξαναγκαστούν να φύγουν οι υπόλοιποι Παλαιστίνιοι που ζουν στη Γάζα. 

Στο τέλος θα γίνει εκκαθάριση «υπολείμματα τρομοκρατών», ανοικοδόμηση και επαναλειτουργία της Γάζας κάτω από Ισραηλινό καθεστώς...

Μπουρλότο

kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: