12.11.23

Παρέμβαση 6 στελεχών κατά Κασσελάκη...


Παρέμβαση από στελέχη που θεωρούνται μετριοπαθή και δεν έχουν ενταχθεί σε συγκεκριμένες ομάδες της εσωκομματικής αντιπολίτευσης έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί στο πλαίσιο της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα... εν λόγω στελέχη (Γεροβασίλη, Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, Ραγκούσης, Φλαμπουράρης) ζητούν πρώτον να μην γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικού εκπροσώπους του κόμματος και δεύτερον να μην πραγματοποιούνται δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων όπως ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το γεγονός ότι τις εν λόγω τροπολογίες υπογράφει και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.


Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως, με την ομιλία του το Σάββατο, κάλεσε την Κεντρική Επιτροπή να λάβει θέση και την Επιτροπή Δεοντολογίας να τελειώσει μέχρι την Παρασκευή το ζήτημα των διαγραφών των τεσσάρων στελεχών (Βίτσας, Φίλης, Τζουμάκας Σκουρλέτης).

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας όμως Αντώνης Κοτσακάς απάντησε ότι η επιτροπή δεν δέχεται εντολές από τον πρόεδρο και λογοδοτεί μόνο στο συνέδριο.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: