15.5.19

Ο «Τυφώνας» στον ουρανό του ΟΑΚΑ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να υψώσει λάβαρο στον ουρανό του ΟΑΚΑ στην μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο θάνατος του...
Θανάση Γιαννακόπουλου στις 19 Μαρτίου 2019 βύθισε σε πένθος την «πράσινη» οικογένεια και σκόρπισε θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο «Τυφώνας» έφυγε για το αιώνιο ταξίδι και οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης σκοπεύουν να τιμήσουν την μνήμη του. 

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πήραν την απόφαση να ανεβάσουν λάβαρο στην μνήμη του ιστορικού παράγοντά τους στην οροφή του ΟΑΚΑ, εκεί όπου υπάρχουν τα λάβαρα από τα «πράσινα» τρόπαια, αλλά, φυσικά και εκείνο που υψώθηκε στην μνήμη του αδελφού, Παύλου. 

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός επέλεξε για συναισθηματικούς λόγους να υψώσει το συγκεκριμένο λάβαρο στην τελετή έναρξης του δεύτερου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ προτίμησαν να μην γίνει κάτι βιαστικά και να τιμηθεί η μνήμη του «Τυφώνα», όπως του αξίζει, σε άλλο ένα τουρνουά γεμάτο συγκίνηση και συναισθήματα. 

Από εκεί και πέρα, με το δεύτερο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός δείχνει πως σκοπεύει να κάνει θεσμό το εν λόγω τουρνουά, καλώντας την ελίτ της Ευρώπης στην Αθήνα κάθε σεζόν, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: