30.5.19

Τοp 10 εκλογών: Ποιοι ψήφισαν ΝΔ, Βελόπουλο, Σώρρα...

Ποιοι «γκρέμισαν» τον ΣΥΡΙΖΑ...

Οι ευρωεκλογές ολοκληρώθηκαν και τώρα που η ενσωμάτωση έχει φτάσει στο 100%, οι αριθμοί και τα δεδομένα του υπουργείου Εσωτερικών και της Singular Logic είναι αφορμή για ποικίλες αναλύσεις.

Ποιοι ψήφισαν ή δεν ψήφισαν τα...
δυο μεγάλα κόμματα, ποιοι επέλεξαν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και πόσους συμπολίτες μας έπεισε ο Αρτέμης Σώρρας -αν και κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα και φυλακισμένος; Σε ποιες εκλογικές περιφέρειες είπαν ένα ηχηρό «όχι» στην Χρυσή Αυγή μέσω της ψήφου και ποιες ήταν εκείνες οι περιφέρειες που το κυβερνόν κόμμα είχε τα μικρότερα ποσοστά;

Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος - 236.365 ψήφοι

Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, έπειτα βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, αλλά και επιχειρηματίας, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου να μπει στο Ευρωκοινοβούλιο, εξασφαλίζοντας μία έδρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Όρμπαν και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές. Στην ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα απάντησε: «με τον Θεό».

Παράλληλα δήλωσε ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.

Αυτά έπεισαν 236.365 συμπολίτες μας να ψηφίσουν «Ελληνική Λύση», καθώς ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής με την Ελληνική Λύση, είχε δημιουργήσει ρεύμα ειδικά στη συμπρωτεύουσα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα ποσοστά που εξασφάλισε στη βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του ethnos.gr εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: