31.5.19

Ο Ολυμπιακός ζήτησε 15 εκατ. για Φορτούνη...

Στα 8 εκατ. η προσφορά της Γουέστ Χαμ...

Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι μία από τις σημαντικότερες υποθέσεις που έχει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι.

Την ώρα που οι...
«ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι 2020, υπάρχουν ομάδες εκτός συνόρων που στρέφουν τις κεραίες τους προς τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Μία εξ αυτών είναι και η Γουέστ Χαμ.

Όπως κυκλοφόρησε προ ημερών τα «σφυριά» φέρονται να προσέφεραν 10 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για την αγορά των δικαιωμάτων του Φορτούνη και την μετακόμισή του στο Νησί. Πρόταση που απορρίφθηκε ασυζητητί από τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα πάντως με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του SDNA, η αγγλική ομάδα πράγματι μέσω του Μάριο Ουσίγιος (άλλοτε αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ) προχώρησε σε επίσημη προσφορά στους Πειραιώτες για την απόκτηση του Φορτούνη. Με μια μικρή διαφορά όμως.

Τα χρήματα που προσέφερε δεν ήταν 10, αλλά 8 εκατομμύρια ευρώ με τον Ολυμπιακό να ορίζει τιμή πώλησης τα 15 «χαρτιά», σχεδόν δηλαδή τα διπλάσια απ΄όσα έριξε στο τραπέζι ο αγγλικός σύλλογος.

Παρεμπιπτόντως, στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν καθιερώσει να πουλάνε ακριβά τα έμψυχα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και συν τοις άλλοις, στην προκειμένη περίπτωση περισσότερο θέλουν να «δέσουν» τον Φορτούνη στο Ρέντη μέσω ενός νέου συμβολαίου, παρά να προσθέσουν έναν ακόμα κρίκο με το όνομά του στην αλυσίδα των…περήφανων πωλήσεων.

Μένει να φανεί αν η Γουέστ Χαμ σκοπεύει ή όχι να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον διεθνή άσο των «ερυθρόλευκων», αν και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από Λονδίνο μεριά, μάλλον δύσκολα θα φτάσει στα επίπεδα των «θέλω» του Ολυμπιακού...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: